Om Fynbo Marine A/S

Vandet er en del af Fynboernes DNA og det sydfynske øhav er Danmarks mekka for sejlads. 

Fynbo Marine A/S slog dørene op den 11. maj 2018 og det er med to lokale ejere bag roret som er vilde med både. Timmi Gnist Christensen og Kaj Rasmussen. Begge har i mange år haft med både at gøre. Både arbejdsmæssigt og privat.

Timmi Gnist Christensen tv., Kaj Rasmussen th.

”Jeg har saltvand i årene. Jeg har sejlet og arbejdet med både hele mit liv. Jeg elsker vandet og glæden i folks øjne når de får overdraget en ny båd. – især hos dem, der køber båd for første gang,”

Timmi Gnist Christensen, Medindehaver

Vi vil gerne gøre noget godt for sejlerlivet på Fyn og øer. Sejlads har også været hele mit liv og er det stadigvæk. Og det vil vi gerne glæde nogle andre med også

Kaj Rasmussen, Medindehaver

- Timmi Gnist Christensen, der er medindehaver af Fynbo Marine. Timmi har over 25 års erfaring som autoriseret importør og forhandler af både og motorer.

- Kaj Rasmussen, har også har en fortid som bådsælger på diverse bådudstillinger , men i lokalområdet er han nok mest er kendt som Kaj ”Nika”, da han sammen med sin bror i mange år var VW og Audi forhandler i Svendborg under navnet ”Nika-biler”.

Kaj og Timmi  er meget stolte over at være autoriseret forhandler af nogle af verdens største og mest sælgende bådmærker og motorer som er Monterey Boats, Mercury/Mercruiser, Bayliner og Quicksilver

VI ER ET TEAM PÅ 7 MEDARBEJDER SOM ER YDERST DEDIKERET TIL DET VI HAR MED AT GØRE, OG BRÆNDER FOR DET 24/7. VI ER HER FOR AT GØRE VORES KUNDER TRYGGE OG TILFREDSE SÅ TIMERNE PÅ VANDET BLIVER EN SAND FRYD.

Indehavere

Timmi Gnist Christensen

Medindehaver/Direktør

E-mail: timmi@fynbomarine.dk

Jon Nielsen

Partner/Sælger

E-mail: jon@fynbomarine.dk

Medarbejdere

Kasper Buxbom Nielsen

Klargøring

Jesper Christensen

Bådmekaniker