Danmarks mest solgte sportsbåd

Bayliner er et amerikansk brand, som har designet både i mere end 60 år. Bayliner er kendt for at producere både til en overkommelig pris, hvor komfort og design er i højsædet. Bayliner producerer både til både familier, par og vandsportsentusiaster. Så uanset hvem du skal have med på dit næste eventyr, så er der tænkt på både funktionalitet og design til jer alle.

Du kan se alle Bayliner modellerne ved at klikke her:


Udvalgte modeller

VR5

I Bayliners serie af Bowriders finder man denne VR5, som forener form og funktion på smukkeste vis. Denne båd er ideel til både vandsport og ture med hele familien.

VR6

Med denne Bowrider VR6 er du garanteret uovertruffen rummelighed. Modellen indeholder blandt andet en u-lounge, som giver ekstra plads til mange gæster.

CIERA 8

I Bayliners serie af Overnighters finder man blandt andet denne båd, CIERA 8, som er udviklet specielt til det europæske marked.

M15

Er du mere til en lille sportsbåd, så er Bayliners Element serie måske det rette valg for dig. Her får du en lille, men alsidig båd, som kan lidt af hvert.

Bayliner er bådmærket som har sendt flest familier på vandet

Eller du kan se et overblik over alle Bayliner modellerne her:

Bayliner garanti

Bayliner er det mest solgte amerikanske bådmærke i verden og det er der flere grunde til

  • Pålidelighed

  • Høj kundetilfredshed

  • Alsidighed og funktionalitet

  • Konkurrencedygtig prissætning

Derfor er det en god idé at kigge på Bayliner, som er det bådmærke der har flest tilfredse kunder, næste gang du skal have ny båd.

Blandt de mest velkendte varemærker i verden har Bayliner en af de laveste reklamationsrater, noget der bestemt også får mange til at vælge os.

Alle Bayliner modeller leveres som standard med høj garanti. Ydermere er skroget dækket af en livslang skroggaranti, der kan overleveres til ny ejer såfremt du sælger båden, og dækket leveres med 5 års garanti.

Alle dele og komponenter på båden er omfattet af 2-års garanti, og der ydes op til 5 års garanti på Mercury påhængsmotorer.