Om Fynbo Marine A/S

Vandet er en del af Fynboernes DNA og det sydfynske øhav er Danmarks mekka for sejlads, derfor åbner en helt ny bådforhandler – men med velkendte ansigter.

Navnet er Fynbo Marine A/S som slår dørene op den 11. maj – og det er med to lokale ejere, der er Vilde med både. Timmi Gnist Christensen og Kaj Rasmussen. Begge har i mange år haft med både at gøre. Både arbejdsmæssigt og privat.

”Jeg har saltvand i årene. Jeg har sejlet og arbejdet med både hele mit liv. Jeg elsker vandet og glæden i folks øjne når de får overdraget en ny båd. – især hos dem, der køber båd for første gang,”

- Fortæller Timmi Gnist Christensen, der er medindehaver af Fynbo Marine. Timmi Gnist  har 20 års erfaring som autoriseret importør og forhandler af både og motorer.

"Vi vil gerne gøre noget godt for sejlerlivet på Fyn og øer. Sejlads har også været hele mit liv og er det stadigvæk. Og det vil vi gerne glæde nogle andre med også,”

- Lyder det fra Kaj Rasmussen, der også har en fortid som bådsælger på diverse bådudstillinger , men i lokalområdet nok mest er kendt som Kaj ”Nika”, da han sammen med sin bror i mange år var VW og Audi forhandler i Svendborg under navnet ”Nika-biler”.

Kaj og Timmi  er meget stolte over at være blevet  autoriseret forhandler  af nogen af verdens største og mest sælgende bådmærker og motorer som er Mercury, Bayliner og Quicksilver. Derfor har de  stablet en ny bådbutik på benene. Og der er store forventninger til åbent hus-weekenden den 11.-13. maj. Hvor de siger der kan gøres til ekstra god handel.